Termékek

termekek_hover_ortermekek_hover_ori2

Original REX Ketchup


550 g
A 70 évvel ezelőtti eredeti, titkos családi receptünk alapján készült. Kizárólag a legjobb magyar alapanyagok felhasználásával, itt Magyarországon. Teljesen tartósítószer és adalékmentes.
Pasztőrözzük, és csak úgy, mint régen üvegbe töltjük.
A REX Ketchup különleges és kedvelt ízvilágát az alföldi nyári nap érlelte paradicsom és a legfinomabb fűszerek főzetei, és persze nagybátyám titkai adják. Egy igazi motoros, mint jómagam, sosem kezd grillezni nélküle, de a tésztaételeket, meleg szendvicseket, hamburger ételeket is különleges ínyenc fogássá varázsolja.
termekek_hover_hottermekek_hover_hot2

Csípős REX Ketchup


330 g
Az Original REX Ketchuphoz a nemrégiben az USA-ban világbajnokságot nyert habanero chili esszenciát adtuk. Ezzel a különleges magyar termelőtől származó termékkel, egy kellemes csípős hatást értünk el, ami néhány pillanat után jelentkezik, de nem nyomja el az Original REX Ketchup jellegzetes zamatát.
termekek_hover_sugerfreetermekek_hover_sugerfree2

Cukormentes REX Ketchup


540 g
Azokra is gondoltunk, akik a teljesen egészséges táplálkozás hívei! A SUGAR FREE Ketchup az Original REX Ketchup cukor helyett, nyírfacukorral készült változata, amely xilit+ édesítőt tartalmaz. Ezt a természetes módon édesített változatot, cukorbetegek, a fogyókúrázók és a paleo étrendet követők is nyugodtan élvezhetik. Az Original REX Ketchup különleges ízeit teljes mértékben sikerült megőriznünk! Már csípős változatban is kapható!
termekek_hover_barbtermekek_hover_barb2

REX Gourmet Barbecue szósz


330 g
A REX család különleges grill húsokhoz, hamburgerekhez készült új terméke, melyhez számtalan különleges hozzávalót használtunk a Worcestershire szósztól a szatmári szilvalekvárig. Az alapot azonban itt is az Original REX Ketchup adja!
termekek_hover_gastro_oritermekek_hover_gastro_ori2

REX Ketchup GASTRO


4500 g
4500 grammos üvegben, éttermek számára. Az Original REX Ketchup a grill húsok, hamburgerek és hot dog ételek, de a saláták, valamint a tengeri és halételek remek kiegé­szítője a mesterszakácsok szerint.
termekek_hover_gastro_barbtermekek_hover_gastro_barb2

REX Ketchup GASTRO BBQ


4500 g
4500 grammos üvegben, éttermek számára. A REX család különleges grill húsokhoz, hamburgerekhez készült új terméke, melyhez számtalan különleges hozzávalót használtunk a Worcestershire szósztól a szatmári szilvalekvárig. Az alapot azonban itt is az Original REX Ketchup adja!
threepackhover_3p

3Pack


3x230g 0,22 l-es kis üveg Original/HOT/BBQ
Azoknak szántuk, akik még nem találkoztak a REX Ketchuppal és ezért nem tudják eldönteni, hogy melyiket vigye haza. Kóstolja meg a REX Ketchup család legkedveltebb tagjait! Nem fogja tudni eldönteni, hogy a gyerek kedvencét az Original REX Ketchupot, a családfő kedvencét a HOT REX Ketchupot, vagy a vendégek kedvencét a Gourmet REX Barbecue szószt vásárolja meg legközelebb.
termekek_hover_mihover_mini

Original REX Ketchup GASTRO MINI


32 g
A mini Original REX Ketchupot éttermek, burger házak, szállodák, légitársaságok számára készítettük, elegáns, 1 adagos, 32 g-os, üveges kiszerelésben, mely szépen mutat a tányéron. Grillekhez, salátákhoz, burgerekhez ajánljuk, de tengeri ételekhez is kitűnő.